Wat is jouw watersport?

Watersport is nogal een breed begrip vinden wij zelf. We zullen er daarom zeker meer over gaan schrijven! Het is zooo leuk, maar soms is het ook een beetje koud. Omdat de winter nu toch wel echt voorbij is, leek het ons toch een goed idee om iets over watersport te vertellen. Gewoon een paar mogelijkheden die wij nu al denken te kunnen doen.

In ons eigen Kikkerlandje

Praktisch gezien woont half Nederland onder water. Uitermate geschikt voor watersport dus. Je kan bijvoorbeeld duiken in plassen, maar dat is niet geschikt voor iedereen. Leuker is het om gewoon te gaan zwemmen, dat kan in heel veel plassen in de buurt. In de buurt van Den Bosch, bij de Groote Wielen Plas. De kleintjes kunnen zwemmen, de ouders een rondje wandelen door de natuur. Dat kan op heel veel plekken meer!

Een tikkeltje extremer maar toch leuk he!

Lachen om anderen? Dan is een uitje naar een waterskibaan natuurlijk hilarisch als watersport, maar ook gewoon heel leuk. Je huurt een pak en wat skis en iedereen vanaf een jaar of 7 kan op die latten proberen te blijven staan.

Wil je het nog gekker maken of hou je van boardsports? Ga dan gewoon eens op een wakeboard staan. Wakeboarden lijkt lastiger, maar hoeft het zeker niet te zijn. In Nijmegen kan je bijvoorbeeld naar de Berendonck. Hier zit ook meteen een van de mooiste terrassen in de omgeving!

Wil je zelf exploren? SUP dan lekker rond

Wat doe je? SUPpen. Stand Up Paddlen, lekker roeien, maar dan blijf je er wel fit van. Of je krijgt spierpijn, kan ook natuurlijk. Het is wel heerlijk, want je kan een SUP overal mee naar toe nemen, oppompen en het water op. Dat kan zelfs in een binnenstad zoals de Utrechtse grachten.

Hou het lekker simpel.

Maak van watersport nou geen hype, maar gewoon een leuke dag. Lekker op het strand en lezen is natuurlijk ook een top optie. Zo zie je maar weer! Keuze te over. Lees je laters.

Nothing found.