Een tijdschrift in alle rust.

Een tijdschrift. Het klinkt voor sommige misschien een beetje ouderwets. Dat je dat denkt vinden we niet eens zo gek, maar het is heerlijk! Je kan even afscheid nemen van alle techniek waarom je eigen lijk nooit gefocust bent en gewoon beginnen aan een kort verhaaltje. Soms simpel, soms heeel ingewikkeld.

Wat heb jij gekozen?

Je hebt je tijdschrift gekozen! Nu lekker lezen dus. Zittend in je tuinstoel kun je zomaar eens beginnen aan een Donald Duck. Pas op dat je niet bekogeld wordt met waterballonnen! Lekker nostalgische gevoelens opdoen als je hem leest. Wat ook leuk is, de Margriet, ja die ja! Die bestaat ook nog steeds.

Misschien toch maar een abonnementje doen.

Je kiest natuurlijk niet zomaar iets. Dat snappen we. Je wil wel iets wat bij je past, maar als het eenmaal zo ver is, dan denk je misschien ook wel verder. Wat als ik er nou wat meer had?

Je hebt natuurlijk geen zin om steeds naar de winkel te gaan, daar ben je niet meer aan gewend. Alles wordt toch thuisbezorgd of is te downloaden? Juist. Misschien waren tijdschriften wel een stuk eerder dan de rest van alle dingen die tegenwoordig thuisbezorgd worden. Ook leuk, als je ze eenmaal hebt kun je ze doorgeven, bewaren en je wordt toch een soort van beloond als hij weer in de bus ligt.

Welk tijdschrift kies je uit.

We hebben hier gewoon maar wat opties voor je neergezet.

  1. Donald Duck
  2. Margriet
  3. Linda
  4. Autoweek
  5. Wonen Landelijke stijl
Lees je tijdschrift overal.

Wordt lid via onze aanbiedingen!

Je kan een tijdschrift eenmalig kopen, maar je kan ook lekker voor 2 euro per week een mooi verhaaltje lezen in de tuin, op het balkon of in het park. Bij echt slecht weer ga je naar binnen natuurlijk, maar duik dan weg tussen je kamerplanten.

Nothing found.

Privacy Preference Center