Wanneer je weg gaat van huis (naar buiten dus) wil je het liefst dat er permanente bewaking is. Of je wil gewoon je medemens kunnen vertrouwen. Beide opties zijn helaas niet met 100 procent te garanderen in veel gevallen. Natuurlijk heb je ook social security, maar bij deze een paar dingen die helpen om safe te zijn.

Ben je naar buiten? Zorg dat niemand het ziet

Ga nou niet gebukt de deur uit en op je kniën de auto in, maar pas “het gedrag van het huis” niet aan. Als ineens nonstop alle gordijnen dicht zitten en het licht aan is, dan weet “men” ook genoeg. Naar buiten gaan op een gewone manier en op een redelijke tijd vertrekken scheelt al heel veel.

Licht de buurtjes in als je naar buiten gaat.

Vroeger kende iedereen al zijn buren zeiden ze ons. Nou bij ons is dat anders. Dus wat doe je dan? Degeen die je wel kent kun je even updaten dat je weg bent. Wellicht kennen zij weer iemand anders en so on. Hopelijk kennen ze niet net de verkeerde en houden ze er hun winst aan over.

Ben jij zo iemand die een Smart Home wil?

Dan is de Ring natuurlijk mooi om aan de deur te hebben. De deurbel waarmee je ook kan connecten om even te kijken wie er voor de deur staat of zelfs om er even mee te praten! Sluit je jezelf buiten? Bel dan aan om via een telefoonverbinding contact te krijgen met degene die met je in huis woont!

Wat heb je nodig?

Mooi huis tijdens de vakantie?

Boek je trip.

Essentials voor backpackers