Iedereen houdt van buiten voetballen.

Vertel me dat je nooit buiten bent gaan voetballen en wij denken dat het niet waar is. Als je de straat op loopt zie je zelfs tegenwoordig altijd wel een balletje rollen. In het speeltuintje bij je in de buurt, op een trapveldje, een pleintje en bij je opa en oma thuis in de tuin. Overal kun je buiten voetballen, omdat het gewoon leuk is!

Maar er is geen veldje in de buurt...

Wij van Klinct.com hebben besloten dat excuses niet langer geoorloofd worden 😉. Gooi al je binnenspeelgoed aan de kant, trek je ouwe sloffen aan (of nieuwe) en ga naar buiten. Buiten voetballen is vandaag het beste wat je kan doen en iedereen kan mee doen! Bouw je eigen doeltjes of koop ze zoals ze hieronder te zien zijn.

Wat en wie heb je nodig?

Laten we beginnen met een bal. Die is in de pocket. Iets wat op een doel lijkt, bomen, paar jassen, pylonnetjes. Bedenk het maar. Natuurlijk ruimte, waar geen verkeer is. Dat is het handigst. Een veldje of een pleintje wat al ingericht is, dat is nog veel makkelijker.

Heb je wel veel ruimte, maar niets van dit hierboven? Check dan even onze voetbal winkel bovenin het menu. Daarnaast heb je natuurlijk ook nog mensen nodig! Neem je ouders mee naar buiten, speel met vrienden en vriendinnen en vermaak je voor uren, wordt je ook nog zomers rood, of bruin of bruiner. Smeer jezelf sowieso in!

Ik kan niet voetballen.

Kijken is ook leuk. Ieder partijtje heeft toeschouwers nodig, of zelfs een scheidsrechter. Wil je dat zijn? Daarnaast krijgt iedereen natuurlijk dorst; wij zouden mooi een limonadefles en wat bekertjes meenemen, dat is óók punten scoren!

Daarnaast nog even gezegd hebbende dat iedereen kan voetballen. Dit is geen wedstrijd, maar lekker spelen en ontspannen bezig zijn. Dat doet iedereen op zijn of haar eigen manier denken wij. Gewoon lekker buiten voetballen.

Alles gezegd over buiten voetballen?

We kunnen er oneindig over door praten. Voetbal (sport) en buiten spelen zorgt er voor dat je elkaar beter leert kennen. Wie is fanatiek ondanks alles, wie is er een beetje lui en wie wil er de lolbroek uithangen? Kom erachter. Ga naar buiten, no matter your age or identity!

Nothing found.