Het is zo mooi buiten. Buiten wandelen is iets wat je dan ook altijd even zou moeten doen als je tijd hebt. Dat kan bij je in de straat zijn. Bij je in de buurt, waar ze misschien een bos, een duin of een zee hebben. Het kan allemaal. Er is zoveel te zien. Niet alleen vergezichten, maar ook de dingen dichtbij.

Details, wat zijn dan die details tijden buiten wandelen

Je hebt niet meteen een loup nodig. Wel leuk trouwens. Echter als je gewoon oplet kun je in de natuur heel veel bijzondere dingen zien zonder er al teveel moeite voor doet. We hebben als kind allemaal wel een lieveheersbeestje gezien, maar wat is daar nou bijzonder aan? Dat weten we dus niet, als je er niet even rustig naar kijkt.

Moet ik dan alle insecten even aanspreken om te poseren?

Nee, buiten wandelen moet wel een soort van leuk blijven. Soms zijn er gewoon dingen die je opvallen, maar dan nog pak je niet even de tijd om te kijken. Want ja, je moet toch door he. Het kunnen ook planten zijn of bloemen. Tijdens het buiten wandelen heb je gewoon super veel mooie dingen die je kunnen inspireren. Ook gewoon in je dagelijks leven.

Slechte dag gehad op werk? Loop even naar buiten.

Het maakt eigenlijk niet uit wat voor weer het is. Je kleed jezelf er op en je doet je schoenen aan en gaat er voor. Lekker even stappen, je hoofd leeg en weer retour. Doet ook nog wat goeds voor je fysiek dat buiten wandelen!

Wat heb je nodig?

Mooi huis tijdens de vakantie?

Boek je trip.

Essentials voor backpackers