Als je graag eens een top snowboardwinkel bezoekt...

Dat je van boarden kan houden is voor ons niet meer dan logisch. Dan wil je eigenlijk niet alleen naar een snowboardwinkel, maar ook naar een skate en wakeboard winkel. Daarom hebben we een mooi blogje geschreven over onze favoriete snowboardwinkel van Nederland. Dat is Downtown.nl. Hier kun je alles vinden wat je nodig hebt en ze hebben veel merken. Daarnaast is de service van een bijzonder hoog niveau omdat je alleen geholpen wordt door mensen die liever op een board staan dan in de winkel. “Maar er moet ook gewerkt worden” zei een medewerker die liever anoniem blijft 😉

Waarom is dit dan een goede winkel?

Ja, dat is natuurlijk een mening, maar volgens ons moet een snowboardwinkel voldoen aan een paar punten. De mindset moet gewoon passen bij de sport, er mag gezellig rondgehangen worden, er hangen hier en daar “vaste klanten” rond. Iedere keer als je terugkomt zijn ze er weer, blijken het soms ook gewoon medewerkers te zijn. Een goed kopje koffie en af een toe een borrel moet gewoon tot de opties behoren.

Wat doen ze dan speciaal voor mij?

Ze geven me het gevoel dat ze weten waar ze het over hebben. Als er door drukte dan ineens iemand anders naar met toe komt die hetzelfde zegt, dan is dat ook zo. Deze snowboardwinkel heeft ook nog eens een assortiment waar je gewoon kan kiezen wat je zelf wil, maar dan wel op basis van goed advies!

Hier nemen ze de tijd.

In deze snowboardwinkel nemen ze de tijd. Dat is toch normaal zou je zeggen? De tijd is in dit geval ook een beetje begrip dat je voor een product komt wat je toch minstens een jaar of 3 (liever langer) gaat gebruiken. Ze vragen je zelfs om terug te komen op een rustiger moment als ze zelf vinden dat het te druk is. Of je nou voor een snowboard, wakeboard of skateboard komt, dat maakt niet eens uit.

Hoe zit het met het assortiment als het niet alleen een snowboardwinkel is?

Het assortiment is zowel breed als diep. Dat is nog eens mooi meegenomen. Ze zijn duidelijk over hun favorieten net zoals wij. Wij denken dat dat een pluspunt is. Echter, ben je het er niet mee eens zullen ze ook naar je luisteren. Dan is het in de winter zo dat je vooral overladen wordt met de voorraad snowboards en in de warmere maanden met wakeboards. Natuurlijk houden ze het gehele jaar skate en longboards op orde.

Waar moeten we naartoe?

Dat is gemakkelijk. Deze snowboardwinkel is te vinden aan de A59 in Den Bosch, met veel gratis parkeer ruimte. Downtown.nl heeft de openingstijden op de site staan. Daar is het assortiment ook te vinden, maar soms hebben ze in de winkel de net wat nieuwere spullen alvast “on display” staan.