Gewoon een keer iets anders doen op vakantie? Check. Dat snappen we. Een keer met je vrienden of vrienden op vakantie, maar wil je niet heel de dag stil zitten? Dan kan je het zo gek maken als je wil. Van wandelingen in de bergen, in een trekkershut voor 1 persoon met 8 man en daar lekker karaoke tot…

Wat dacht je van extreem vakantie vieren?

Vinden wij een goed idee. Bijvoorbeeld Raften op een mooie rivier. Wakesurfen op een meer in Hongarije. Onder de stad Budapest doorkruipen in grotten die te klein zijn voor zwaargewichten. Kajakken op een meer in Noorwegen. Wij kunnen het niet veel gekker bedenken. Of je moet door de Dolomieten gaan Mountainbiken!

Waarom zo’n inspanning op vakantie?

De verhalen die je later met elkaar doorneemt zijn meestal niet de verhalen over alleen op de bank liggen wachten totdat je weer naar bed mag toch? Wandelen kan daarentegen ook extreem zijn, extreem mooi welteverstaan. Ga maar eens naar de Trè Cime in de Dolomieten. Daar kun je een afslag missen en je ineens aan de overkant van het dal bevinden.

Die activiteiten lijken me wel wat, hoe kom ik bij die activiteiten uit?

Dan kun je contact met ons opnemen onder dit artikel of je moet je Google Skills inschakelen! De meeste dingen vind je wel. Bijvoorbeeld de grootste Canyon van Europa bezoeken. Dat kan namelijk in Slovenië. Onder de grond wel te verstaan. Wisten wij ook niet, maar het is indrukwekkend!

Wat denk je er van?

Extreem vakantie vieren iets voor jou? Check dan ook zeker goede wandelschoenen, een huurauto om er te komen en natuurlijk een backpack als je het lekker basic aan wil pakken. Of liever normaal doen?

Fijne vakantie!

Degelijke gear mee?

Lekker autootje huren?

Backpacken?

Essentials voor backpackers