Duinrell, zoveel te doen!

Op zoek naar een waterpark en een pretprak, maar wil je niet heel de dag door Nederland touren? Boek dan all in bij Duinrell! Waar wij dachten dat we het vooral kende van een schoolreisje in een ver verleden, blijkt het een hypermodern pretpark te zijn met van alles erop en eraan.

Wie wil wat en wanneer dan?

Dat maakt dus helemaal niets uit, want je kan doen wat je wil, op het moment dat het jou uitkomt en dat geldt dan voor alle leeftijden. Ga zwemmen, glijden, in de draaimolen of zelfs in de gekste achtbanen. Duinrell heeft alles uitgesloten als het gaat om klagen over wat er allemaal niet te doen is!

Het Tikibad, van klein naar groot.

Mijn kind is onder de 120 centimeter. Dat is opgelost, Duinrell heeft voor jou speciaal een zwembad mèt glijbanen voor de allerkleinste in elkaar geknutseld en het is te gek! Hebben we van horen zeggen, we mogen er zelf niet in, maar de kids zijn blij thuis gekomen. Worden ze al wat groter? Dat is ook geen probleem.

Die andere kids van ons en wij dan?

We zeiden het al. Je vind niets wat niet kan bij Duinrell. Voor ieder wat wils. Het Tikibad voor de wat grotere kids heeft 1300 meter glijbaan beschikbaar. Het grootste glijbanenpark van Europa!

Als je zelf als ouder niet wil glijden. Dan maar even lekker genieten van de Playa. In de zon buiten of binnen bij een Restaurantje van La Place.

Dan zijn we eigenlijk het Pretpark zelf nog vergeten. Want daar is ook genoeg te doen!

Bekijk de Duinrell site even

Voor echt alle info kun je natuurlijk gewoon het beste even op de Duinrell site kijken. Wij vonden het leuk en raden het iedereen aan. Je kan er in ieder geval ook flink goedkoper heen dan bijvoorbeeld Walibi of de Efteling!

Hieronder onze aanbieding. Enjoy!