Wat heb je allemaal nodig tijdens jou camping vakantie? Wij denken camping gereedschap, maar wat is dat dan? Kampeer gereedschap is voor ons niet meer of minder dan een verzamelnaam voor alles wat je nodig kan hebben op de vakantie.

Dat kampeer gereedschap, dat is wat voor ons.

Als Klinct.com hebben we wat omzwervingen gemaakt. Omdat we alles mooi vinden aan het buitenleven, maar voor nu gaan we ons focussen op camping gereedschap. Dit omdat we zeker weten dat we er verstand van hebben.

Camping gereedschap met goede uitleg en service.

We willen niet zomaar outdoor gereedschap aanbieden, want we weten niet van alles iets. Daarom gaan we alleen maar spullen aanbieden die we zelf in gebruik hebben of die we op zijn minst al eens gebruikt hebben.

Nieuw camping gereedschap kopen.

Eerder waren we nog wel eens geneigd om, zoals ze dat zo mooi zeggen, reseller te zijn van andere webwinkels. Hier zijn we vanaf aan het stappen. We merken dat niet iedereen hetzelfde denkt over service en levering. Dat risico willen we niet nemen.

Waarom zouden we hier nou nog over doorschrijven vraag je je af? Heb je het ooit meegemaakt dat je op de camping stond en “dat het weer toch niet zo mooi was”? Dat hebben we toch allemaal wel eens gehad? Of je nou met je tent alleen, met meerdere of zelfs op een festival bent. Er is altijd een reden voor iedereen om te zeggen dat het weer toch niet zo goed was als je bedacht had.

Daarom heb ik die hamer niet bij, heb ik die schep niet bij, heb ik dat soort haringen niet bij of wat kun je nog meer bedenken? Dan zou je willen dat je kampeer gereedschap bij je af geleverd kan worden.

Nou dat doen we ook! Neem gerust eens contact op over wat we voor je op locatie kunnen betekenen. Of misschien kunnen we je zelfs wel helpen met een reisschema inclusief een paklijst.

Welk kampeer of outdoor gereedschap mis jij of zou je graag via ons kopen? Laat het achter in de opmerkingen! Tot snel.