Buiten spelen met water speelgoed

Misschien niet altijd goed om te zeggen, maar ieder kind wil vies worden! Lekker rommelen met water, of zelfs erin duiken en springen. Maak de blits met allerlei leuke accessoires waarmee je in het zand, met zand, in het water of met water kan spelen. Buitenspeelgoed dat niet al te duur is, is ook te vinden in onze winkel.

Van Waterballon tot Zandbak.

Doe het thuis. Doe het op de camping. Doe het op een festival. Doe het op school. Doe het niet in de gevangenis. Doe het bij je schoonouders. Doe het bij opa en oma. Bedenk het zo gek of het is een goed idee om je buitenspeelgoed te gebruiken. Want buiten spelen is nog nooit zo leuk geweest!

Lokale speelgoedwinkels

Lekker uitzoeken en thuis bestellen. Alleen dan een keer niet via Bol.com? Dat kan bij allerlei leuke lokale bedrijven. Wij bieden alleen maar producten aan van bedrijven die we vertrouwen (en die we leuk vinden ;)).

Het waterspeelgoed is gewoon echt genieten, ken je hem niet die Roze Flamingo? Dan heb je volgens ons toch wel onder een steen geleefd hoor.

Waar speel jij buiten?

Heb je uiteindelijk iets gevonden speel je nu buiten? Plaats dan een bericht op social met #klinctbuitenleven en maak kans om het gehele aankoopbedrag terug te winnen. Het zou voor ons veel betekenen en je creëert toch weer een mooi momentje voor je eigen foto album.

Buitenspeelgoed in het water

De binnengeneratie.

Altijd je kind eens echt buitenspeelgoed zien gebruiken in plaats van een console, tablet, telefoon of wat dan ook wat een oplader nodig heeft? Dan is buiten spelen de beste optie. Geloof me, dat is niet zo moeilijk. Bekogel ze maar eens met een waterballon en dan zien wie er als eerste buiten is om terug te gooien. Veel plezier!

Nothing found.