Buiten leven in een tent!

Ben je ook van plan een keer iets bijzonders te doen, maar wil je niet altijd op pad tijdens de drukste momenten van het jaar? Dan is buitenleven in een tent iets voor jou. Hoef je niet eens zelf te hebben. Nu gaat het erom dat je ook nog eens iets vind wat bijzonder is natuurlijk. Wij hebben wel wat leuks voor je gevonden!

Niet zomaar een tent...

De ene keer sta je je Quecha tentje op te gooien, dan weer met de voortent te goochelen aan de caravan. Er zijn wel zoveel opties daar tussenin! We gaan ze niet allemaal opnoemen, maar er zijn er zeker een paar die wat extra aandacht verdienen! Heb jij een idee wat je in het buiten leven tegen kan komen waar je nog niet geweest bent? Dan hebben we het even over unieke slaapplaatsen natuurlijk. Geen rare dingen zoals mestkevers die in massa’s op de grond liggen na hun paringsseizoen op de Veluwe 😉 . Het kunnen vormen zijn, maar ook plaatsen waar je een tent kan vinden. We hebben ze getest, het was nog een beetje koud in de nacht, maar genoten!

Buitenbeleving, ongekend.

Slapen ín een boom, machtig idee toch? Vonden wij ook. Dus dat moest gedaan worden. Lekker centraal in het land gelegen is het prachtige dorp te vinden; Garderen. Waar je ook een Zandkastelen festival hebt (het grootste deel van het jaar). Ieder jaar een nieuw thema!

We dwalen af. Op deze camping de Hertshoorn, heb je de mogelijkheid om in speciale tenten te slapen. We hebben ze hieronder even voor je opgesomd om het overzichtelijk te houden. De website is ook een aanrader, het valt onder de organisatie Ardoer. Daar kun je zien dat je nooit het buiten leven hoeft te missen, want er zijn volop activiteiten voor alle doelgroepen!

Tenten die klaar staan voor je:

  1. Boomtent
  2. Woudlodge
  3. Safaritent
  4. Woudlodge
  5. Nog veeel meer

Had je niet gedacht he? Dat gewoon om de hoek. Vooral nummer 1 is een aanrader om eens door te brengen, het is nergens anders te vinden dus je moet er wel een beetje op tijd bij zijn. Dat is nog eens buitenleven, want slapen in een boomhut moet toch ooit een droom geweest zijn? Maak hem nu waar bij de Hertshoor in Garderen.

Buiten leven boomtent

Veel meer info

Leuk aan het verblijf daar, is dat er een restaurant, zwembad en wel 20 plekken om te spelen zijn alleen al op de camping. Daarnaast is er vaak een animatieteam, de kinderboerderij en je zit praktisch op de Veluwe. Wat natuurlijk mooi bebost is en in bomen kun je klimmen! Er is dus ook een klimbos aan de rand van de camping.