Buiten in jouw tuin

Of de tuin nou groot of klein is. In je tuin de tijd nemen om even lekker bij te komen, je plantjes te vertroetelen of gewoon even een bakkie te doen. Het is altijd lekker om thuis buiten te zijn. Ook al hebben we vaak de neiging om aanwezig te zijn op plekken waar andere ook zijn, is dat niet altijd noodzakelijk natuurlijk!

In de tuin, iets met niets

Het kan zo lekker zijn om gewoon op een stoeltje in het zonnetje zitten zonder dat je lastig wordt gevallen door anderen, omgevingsgeluid of zelfs je eigen gedachten. In de ochtend met je bakkie koffie of thee, in de middag met je zelfgemaakte lunch of in de avond met je barbecue. Er is altijd iets te doen.

Comfort in de tuin.

Je wil dan natuurlijk wel lekker zitten. Je kiest een bank uit met mooie en natuurlijk lekkere kussens. Een stoel van binnen naar buiten omdat het je “lievelings” is of gewoon een klassieke tuinstoel van de Blokker (die bestaat nog).

Buiten in de tuin, op jouw bank

Die ene barbecue in de tuin.

Ook een BBQ heb je niet zomaar 1,2,3 staan. Mensen met een merken fetish gaan al gauw voor een Weber. Diet staat altijd mooi buiten en is verkrijgbaar in alle soorten en maten. Passende accessoires erbij en klaar! Wil je gewoon iets simpels? Of ben je maar 1x per jaar aan het bakken en braden op de barbecue? Check onze vrienden van Marktplaats! Super veel keuze.

Nog een leuk bloemetje in de tuin van de Intratuin en je bent helemaal het baasje. Veel plezier weer buiten!

We hebben er zomaar wat leuken producten bij gezocht die je vast ook wel in de tuin wil hebben om extra te genieten. Buiten in de tuin kun je ook gewoon decoratie gebruiken.

Tuin producten

We bieden zelf bijna geen producten aan, maar het komt vaak van een ander. Ieder zijn of haar expertise voor buiten in de tuin zullen we maar zeggen. Hopelijk tot snel!