Wat neem je mee als je gaat backpacken?

Nog zo’n vraag die we na het wandelschoenen item wel eens beantwoord wilde zien. Dan hebben we de juiste partner mooi getroffen. Namelijk; Backpackkit.nl. Zij weten je alles te vertellen over backpacken en wat je daarbij nodig hebt. Tot Photoshop tips om je vakantie samen te vatten aan toe. Het is wel iets wat je echt leuk moet vinden, maar ze hebben ook gewoon leuke dingen voor je camping!

Allerlei manieren...

Backpacken is iets wat je op allerlei manieren kan doen. Met vrienden. Alleen. Hele weken alleen in the middle of nowhere. Gewoon een dagje tijdens een wandeling die je van A naar B brengt. Complete vakantie en in de meer extreme gevallen je hele leven.

Wat is dan backpacken volgen ons.

Hoe wij het voor ons zien? Die ene reis die je per se wilde maken, waarbij je er achter komt dat een backpack gewoon het handigste bagagemiddel is. Lekker lopen, met of zonder vrienden. Zodat je geen rekening hoeft te houden met de omstandigheden wanneer je gaat slapen. Dat je overal terecht kan na het backpacken zonder na te denken dus.

Kies je backpack nauwkeurig. Iedereen is toch anders.

Het begint met hoeveel gewicht je wil dragen. De liters vliegen je om de oren, maar wat heb je nou eigenlijk nodig? De standaard maten zijn toch wel de 45 en 55 liter backpacks. Niet om te generaliseren, maar 45 is vaak het meest comfortabel voor dames en 55 is gewoon relaxed voor heren die backpacken. Check het via backpackkit.nl. Ze gaan daar tot 70 liter! Heavy luggage.

Als we die backpack hebben, wat stop je erin?

Hier komt dan de hoofdreden dat wij van deze site houden. Ze hebben het heel gemakkelijk gemaakt voor je met de werkelijke inhoud voor een backpack kick of. Meer dan 20 artikelen in mooie compacte vorm. Zo hoef je zelf niet na te denken en weet je zeker dat je met de juiste artikelen gaat backpacken. Check ze hieronder allemaal.

Altijd leuke acties voor backpacken

We houden sowieso alle goede acties in de gaten, maar dan letten we niet alleen op prijs. Backpacken is niet iets waar je moet beginnen met besparen, want heb je deze gear, dan ga je ook veiliger op reis. Daarom bovenstaande actie. Check nog even de kit die we eerder aankondigde hieronder.

Nothing found.